panorama yoga

Yogahold

Igennem regelmæssig praksis af yoga vil muskelsmerter forsvinde, da hele kroppen strækkes igennem og styrkes. Du vil også mærke, at du bliver smidigere. Du lærer teknikker til at slippe tankerne, så du finder en indre ro, som modvirker stress. Vi arbejder med dybe indadvendte yogastræk og bevidst fokus på åndedrættet. Hver gang indeholder hatha yogastillinger, åndedrætsøvelser og afspænding. 

Mandag kl.8.00-9.30 - v. Charlotte Scheel & kl. 16.30-18.00 - v. Karina Moe

Onsdag kl. 8.30-10.00 - v. Rikke Hansen & kl.17.00-18.30 - v. Charlotte Scheel

Fredag kl.8.30-10.00 - v. Karina Moe

Du er velkommen til at komme til en gratis prøvetime. Du møder bare op. 

OBS: Mandagsholdet kl.16.30 er i Torup Forsamlingshus. Resten på Dyssekilde Yogacenter.  

Tilmelding og priser 

Efterårssæsonnen er netop startet op og slutter d. 22. december. I efterårsferien holder alle hold lukket på nær mandagsholdet.
Pris: 1960 kr. Tilmeld dig her

Du kan også købe klippekort til 1400 kr. for 10 gange. Du tilmelde dig ved at overføre pengene på mobilepay nr. 25481195 husk at notere i beskedfeltet hvad du tilmelder dig.

Når du er fast tilmeldt et hold, er du altid velkommen til at komme en af de andre dage i samme uge, hvis der er en gang, du ikke kan komme og der er plads på holdet.

Du kan også gå frit på alle hold og betale 900 kr. pr mrd. Tilmeld dig fri træning her

Prøvetime og drop in

Du er velkommen til at komme til en gratis prøvetime. Du kan også droppe ind og betale 160 kr. pr gang. Tilmeld dig her

   
   

 Om undervisningen

"Karinas undervisning er så blid og meditativ og tager samtidig fat de helt rigtige steder. En fantastisk indføring i kroppens dybder. Det har været som et dybt flow for mig at følge undervisningen. Specielt er jeg vild med den variation det har været med brug af stemme, yogastillinger og nærværsteknikker." Christel Schneiderman (fra kreativindsigt.dk) 

"I en svær tid med stress var Dyssekilde Yogacenter min redningsplanke til at nærme mig en normal hverdag igen. Jeg lærte gode vejrtræknings teknikker, fik strakt min krop under yogaen og blev indført i meditation, som alle har været redskaber til indre ro, styrke og ny energi". 

Tine Nexø Andersen

 

 

 

Udskriv